Bene Ferenc: Élcsapat látogat hozzánk


2012-05-11 16:23:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bene Ferenc: Élcsapat látogat hozzánk főképe

A Lombard Pápa az OTP Bank Liga 28. fordulójában a Honvéddal a nemzetközi kupaszereplést érő negyedik helyért még mindig versenyben lévő Kecskemétet látja vendégül a Perutz Stadionban. Három fordulóval a bajnokság vége előtt öt pont Bene Ferenc együttesének előnye, Haris Mehmedagic ugyanis két mérkőzésen érvényes sportorvosi engedély nélkül lépett pályára a Vasasban, ezért a Magyar Labdarúgó-szövetség kétpontos levonással sújtotta az angyalföldi klubot a játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt. Az angyalföldiek búcsújára egyébként már holnap sor kerülhet, amennyiben a ma 18 órakor kezdődő Paks elleni bajnokit elveszítik, míg a Lombard holnap győz, a Kaposvár pedig pontot szerez, ebben az esetben a Vasas tíz év után ismét kiesik az NB I-ből. Bene Ferenc kérdésünkre elmondta, a számukra kedvező döntés miatt nyugodtabban tudnak készülni, de hazai közönség előtt mindenképpen szeretnének eredményesen futballozni, és csak akkor lehet teljesen megnyugodni, ha alattuk húzzák meg a vonalat.
- Egy nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, célunk továbbra is az, hogy biztosítsuk a jövő évi élvonalbeli tagságunkat – vélekedett Bene Ferenc. A Kecskemét többször bizonyította már, hogy idegenben is ütőképes csapat, remek góllövőkkel. A mi célunk az, hogy ezeket a kapura veszélyes játékosokat semlegesítsük, Lencse László már 14 gólnál jár a bajnokságban, Tököli Attila eddigi öt találatával is állandó veszélyt jelent a kapura. Sajnos a korábban műtött játékosokon – Dlusztus Andráson, Tóth Bencén és Balogh Balázson – kívül Nagy Sándor belázasodott, így rá sem számíthatok, visszatérhet viszont Ceasar Quintero és Joze Benko is.
Kecskeméti részről Balogh Béla öt sárga lap miatt nem utazhat, sérülés miatt Gyagya Attila, Dosso, valamint Alempijevics sem áll a szakmai stáb rendelkezésére.
A szombaton 19 órakor kezdődő találkozót Iványi Zoltán vezeti, segítői Viszokai László és Medovarszki János lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!