Pontlevonások a Vasastól, öt pont a Lombard előnye


2012-05-10 21:52:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pontlevonások a Vasastól, öt pont a Lombard előnye főképe

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint jogerőre emelkedett a pontlevonás Haris Mehmedagic ügyében. Mint ismeretes, a Vasas védője két mérkőzésen érvényes sportorvosi engedély nélkül lépett pályára, ezért a Magyar Labdarúgó-szövetség korábban kétpontos levonással sújtotta az angyalföldi klubot – a pontlevonás ma jogerőre emelkedett, így a csapat hátránya öt pontra nőtt az NB I tabelláján a még biztosan bennmaradó helyen álló Lombarddal szemben. A jogerőre emelkedést az MLSZ fellebbviteli bizottságának elnöke, Csorba Zsolt is megerősítette.
- A Vasas nem tudott olyan bizonyítékot bemutatni, amely megcáfolná, hogy játékosa a tavaszi első két fordulóban nem rendelkezett érvényes sportorvosi igazolással - mondta Csorba Zsolt, a fellebbviteli bizottság elnöke az MTI érdeklődésére. Az OTP Bank Ligában jelenleg 15., kieső helyen álló Vasas ezzel még nehezebb helyzetbe került a bennmaradás kiharcolását illetően, hiszen hátrány három pontról ötre nőtt a biztos bennmaradást érő 14. helyen álló Lombarddal szemben.

(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!