Országos versenyeken szerepelt a Bakony Judo Klub


2012-05-10 14:10:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos versenyeken szerepelt a Bakony Judo Klub főképe
A pápai Bakony Judo Klub versenyzői az elmúlt időszakban ismét tatamira léptek különböző kategóriájú versenyeken. Először Győrszentiván adott otthont az idei második Regionális Rangsor Versenynek, amelyet a diák és serdülő korosztályok számára rendeztek meg.
- A Bakony Judo Klub ismét népes csapattal, tizenegy sportolóval képviselte a várost az országos bajnokságokra kvalifikáló versenyen – tudtuk meg Végh Józseftől, a Bakony Judo Klub vezetőjétől. Sági Dániel első, Vörös Seron második helyezést ért el, a dobogó legalsó fokára pedig Dékány Bálint, Takács Fruzsina, Pillér Bence, Mezei Ádám, Laman Richárd és Deák Axel állhatott fel. Értékes még Mészáros Botond, Vida Máté valamint Pákozdi Bence ötödik helye. Ezt követően a Budapesti Honvéd Küzdősport Centrumában került megrendezésre az ifjúsági korcsoport (15-16 évesek) Országos Diákolimpiai Döntője, ahol négy versenyző lépett tatamira. Balikó Balázs -55 kilógrammban és Laman Brigitta -57 kilógrammban harmadik helyet szerzett, Zámbó Regina a -57 kilógrammosok között, Vörös Seron -63 kilógrammosok kategóriájában ötödik helyezést ért el. A versenyzők az elvárások szerint teljesítettek, hiszen a Bakony Judo Klub szakvezetése az országos versenyeken az 1-5. helyezések megszerzését tűzte ki célul sportolói számára. Az idei évben már nyolc versenyző tudott ilyen szintű eredmény elérni és még a tavaszi versenyidőszakban négy korcsoportban hátra van az országos diákolimpiai döntő.
Úgy tűnik, hogy a generációváltás után a Bakony Judo Klubban ismét kialakult egy jó teljesítményre képes versenyzői keret, akik hétről hétre hozzák az országos szintű eredményeket a klub és a város számára – tette hozzá Végh József.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!