Az időseknek kedveskedtek a munkácsysok


2012-05-09 19:32:08  | cikk: mo  | 


Az időseknek kedveskedtek a munkácsysok főképe
Anyák napi köszöntés, versek, dalok, közös zenélés – így kedveskedtek a Munkácsy Mihály Általános Iskola tanulói a Barát utcai idősek otthonában élő édesanyáknak, nagymamáknak ma délután. A munkácsys diákok örömmel hozták el verseiket és hangszeres tudásukat az idősekhez, ki-ki bemutathatta tehetségét.
Az idős lakók nem először kapnak hasonló szép ajándékot gyerekektől, hiszen az intézmény nagy hangsúlyt fektet a generációk közötti kapcsolat erősítésére. Kissné Marton Bernadett érdeklődésünkre elmondta, mindig találnak olyan alkalmakat az évben – legyen karácsony, farsang vagy húsvét – , amikor az idősek iskolásokkal, óvodásokkal találkozhatnak. Az intézmény vezető ápolója szerint ellátottaik rendkívül örülnek a fiatalok látogatásának. Ezt a mai alkalom is bizonyította, hiszen nem egy idős néni törölgette meghatottságtól könnyező szemeit.
Az idősek otthonában még a jövő hét is az anyák napjáról szól, akkor a Nátuskerti ovisok adják elő műsorukat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!