Szombaton városrész-majális az Acsády sportpályán


2012-05-08 20:00:30  | cikk: Babos Petra  | 


Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg május 12-én, szombaton azt a városrész-majálist, melyre elsősorban a Huszár, a Fáy lakótelep, illetve a környező utcák lakóit várják az Acsády sportpályára. Bocskay László önkormányzati képviselő érdeklődésünkre elmondta, a programoknak összekovácsoló jellegük van, minden korosztályból várnak érdeklődőket. A rendezvény kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínál kellemes kikapcsolódást szombatra.
A program reggel 8 órakor jótékonysági főzőversennyel kezdődik, melynek bevételét a szervezők a Fáy és a Huszár lakótelepi óvodának ajánlják fel. A pörköltfőző-versenyre közel 30 csapat jelentkezett.
Délután 14 órától különböző gyermekprogramok, sport és ügyességi játékok várják a kicsiket az erkeles diákok közreműködésével, valamint fellépnek a Huszár, illetve Fáy Óvoda apróságai is. 15 óra 30 perckor Pápa Város Fúvószenekara játszik, majd Bocskay László önkormányzati képviselő köszönti a megjelenteket.
Színpadi produkciókkal helyi színjátszók, a Mesekocsi Színház, a Rebel Lion TSE és a Musical Stúdió is bemutatkozik.
19 órakor Leblanc Győző és Tóth Éva operett összeállítását hallgathatják majd a könnyed műfaj szerelmesei.
A színes programok közül nem hiányozhat a tűzoltóautó-és oldtimer motor bemutató, a motoroztatás, valamint a kézműves játszóház sem.
A majálist a Főnix Együttes nosztalgia bulija zárja a késő esti órákban.
Eső esetén a városrész-majális elmarad. A pálya a Mézeskalács utca felől közelíthető majd meg.
A egész napos rendezvényre a belépés díjtalan, mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.

A program itt!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!