Szűcs Lajosra is várják a játékosok voksait


2012-05-08 16:03:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajosra is várják a játékosok voksait főképe

A hagyományt folytatva ebben az évben is sor kerül a Hivatásos Labdarúgó Szövetség szavazására, melynek keretében a tagság megválasztja a 2011/2012. bajnoki év legjobbjait. Több mint ezer labdarúgó jogosult a játékos-szervezet által felkért szakmai grémium segítségével kialakított nominált-lista alapján szavazni. Összesen hét kategóriában díjazzák a bajnoki év legjobbjait. A listára egyedüli Lombard Pápa játékosként Szűcs Lajos is felkerült, valamint Radó András is, aki egykor a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubban nevelkedett. A szavazólapokat már postázták a játékosoknak, az ünnepélyes eredményhirdetést még ebben a hónapban megrendezik.

A nominált lista:

A legjobb kapusok: Szűcs Lajos (Lombard Pápa), Csernyánszki Norbert (Paks), Németh Gábor (Kecskemét), Novakovic Nenad (Debrecen), Stevanovic Sasa (Győr)

A legjobb mezőnyjátékosok: Lencse László (Kecskemét), Nemanja Nikolics (Videoton), Pátkai Máté (Győr), Szakály Péter (Debrecen), Varga József (Debrecen)

A legjobb 21 éven aluli játékosok: Bódi Ádám (Debrecen), Gyurcsó Ádám (Videoton), Haraszti Zsolt (Siófok), Kovács István (Haladás/Videoton), Radó András (Haladás)

A legjobb edzők: Détári Lajos (Ferencváros), Horváth Károly (Siófok), Kis Károly (Paks), Kondás Elemér (Debrecen), Supka Attila (Honvéd)

A legjobb játékvezetők: Bognár Tamás, Iványi Zoltán, Kassai Viktor, Solymosi Péter, Vad II István

A legjobb külföldön játszó magyar játékosok: Bogdán Ádám (Bolton), Dzsudzsák Balázs (Anzsi/D. Moszkva), Hajnal Tamás (Stuttgart), Juhász Roland (Anderlecht), Megyeri Balázs (Olympiakosz)

A legjobb másodosztályban szereplő játékosok: Hamar Ádám (Eger), Kanta József (MTK), Máté János (Videoton II), Rácz Ferenc (Kozármisleny), Tischler Patrik (MTK).

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!