Ismét az utolsó percben veszített pontokat a Lombard II


2012-05-06 21:27:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét az utolsó percben veszített pontokat a Lombard II főképe

Immár a 24. forduló küzdelmeit rendezték az NB III-as bajnokságban, melyen a hatodik helyezett Lombard II az ötödik pozícióban tanyázó Hévízt látta vendégül. Egy hét kihagyás után újra léptek pályára a pápai fiatalok, múlt hét végén ugyanis a Badacsonytomaj otthonába látogatottak volna, de az ellenfél visszalépése miatt szabadnaposak voltak. Ősszel a Hévíz pályáján hamar vezetést szereztek Csepregi révén a pápaiak, majd a 23. percben Szabó II. félpályás átemelésével kétgólos előnyhöz jutottak, mégis a 45., illetve az utolsó két percben szerzett két góllal fordítani tudott a hazai csapat. A mai visszavágón tetszetősen, gólratörően játszott a hazai gárda, és az első percektől kezdve irányította a mérkőzést, melynek köszönhetően Csepregi révén már a 15. percben előnybe kerültek. Az ellenfél nem tudott mit kezdeni a fegyelmezett hazaiakkal, a rutinos Horváth Gyula jelentette a legnagyobb veszélyt Markek kapujára. Fordulás után sem változott a játék képe, és amikor már mindenki elkönyvelte a hazai győzelmet jött a csereként beállt Propszt, és egy védelmi megingást követően a 93. percben a kapu bal sarkába gurított, ezzel a hazaiak - ahogy a bajnokság során sokadszor - a hosszabbításban veszítettek pontokat.

Lombard II – Hévíz 1-1 (1-0) Gsz.: Csepregi ill. Propszt

Nagy Mihály: Felkészültünk az ellenfélből, a vezetés megszerzése után uraltuk a mérkőzést, az ellenfélnek semmi esélye sem volt, kidolgoztunk négy-öt 100 százalékos ziccert, amiket ki is hagytunk, és ahogy arra a szezonban már több alkalommal is számos példa volt, az utolsó pillanatokban megint gólt kaptunk. Talán öt hasonló végjátékra tudok visszaemlékezni a bajnokságból, minimum nyolc-kilenc ponttal több egység állna a nevünk mellett.

Lombard II: Markek – Enyingi, Kiss, Dóczi, Tar – Somogyi, Horváth, Inutile (’46 Fehér), Szabó (’81 Grőber) – Csepregi, Király (’64 Molnár)

A Lombard II a hatodik helyről várja a jövő heti Balatonfüred elleni folytatást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!