Anyák napja: együtt ünnepeltek Borsosgyőrön


2012-05-06 16:48:57  | cikk: mo  | 


Anyák napja: együtt ünnepeltek Borsosgyőrön főképe
Több mint száz szülő, anyukák, apukák és nagymamák gyűltek össze ma délután Borsosgyőrön a Művelődési Ház nagytermében. A központi anyák napi rendezvényt már hosszú évek óta megszervezi a településrész. Máté István, Borsosgyőri Városrész Önkormányzatának elnöke elmondta, a programra van igény, sokakat megmozgat a faluban. Igyekeznek minél több olyan rendezvényt felkínálni a helyiek számára, amely összekovácsolja a közösséget, hiszen fontos lenne, hogy szoros összefogás alakuljon ki a borsosgyőriek között. Ez a mai anyák napi program is egy ilyen, a reggeli, családon belüli köszöntés után most együtt ünnepelt a falu közössége.
A világszerte ünnepelt anyák napján ki más köszönthette volna az anyukákat és nagymamákat, mint a gyerekek. A legkisebbektől a legnagyobbakig, mindnyájan versekkel, mondókákkal és zenével fejezték ki szeretetüket szüleiknek, s mondtak köszönetet a gondoskodásért. A program végén a gyerekek apró ajándékkal kedveskedtek családtagjaiknak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!