Szűcs Lajosék a Zöld Sasok fészkében


2012-05-04 21:33:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajosék a Zöld Sasok fészkében főképe

Hétvégén a 27. fordulóval folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei, amelyben a még mindig a kiesés elől menekülő Lombard Pápa a tabella 9. helyezettjéhez, a Ferencvároshoz látogat. Az NB I-es bajnokság véghajrájában - már csak négy meccs van hátra a küzdelmekből – a mieinknek a hátralévő FTC, Kecskemét, Videoton és Győr elleni bajnokikon kell kiharcolnia a jövő évi első osztályú tagságot, Bene Ferenc csapatának előnye a Vasassal szemben mindössze három pont. A Fradi jó formában várja a kezdő sípszót, a zöld-fehérek múlt héten kikaptak ugyan a Videotontól, azt megelőzően azonban legyőzték a Vasast, a Zalaegerszeget, a Kecskemétet, és döntetlent játszottak a Győrrel. A Lombard az előző fordulóban több mint kínos vereséget szenvedett az addig nyeretlen Zalaegerszegtől, Bene Ferenc szerint játékosain nem látszik a görcsösség és bármilyen eredménnyel véget érhet az összecsapás.
- Maximális akarattal és odafigyeléssel készülnek a következő találkozóra. A bajnokság finiséhez értünk, és csak három pontra van mögöttünk a Vasas. Ez rendkívül éles véghajrát vetít előre. Azonban az OTP Bank Ligában bárki bárkitől pontot rabolhat. Amennyiben sikerül javítani a helyzetkihasználásunkon, akkor nem lehet gond a kiesés elkerülése.
Détári Lajos elképzelhetetlennek tartja, hogy csapata ne szerezze meg a győzelmet az Albert-stadionban.
- Kétféle gondolat van bennem a szombati találkozóval kapcsolatban. Az egyik, hogy ha az első húsz percben betalálunk, akkor könnyebb mérkőzés vár ránk. Ha viszont a Lombard beáll védekezni, és nem tudjuk feltörni a hátvédsorukat, akkor nagyon nehéz találkozón kell gyűjtenünk a három pontot – tekintett a mérkőzés elé Détári Lajos a fradi.hu-n. Négy meccs van hátra, a pápaiaknak ezeken a mérkőzéseken kell bebiztosítaniuk a bennmaradást. Nagyon nehéz sorsolásuk van, ezért biztosan mindent megtesznek majd azért, hogy pontokat szerezzenek, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ne nyerjünk.

A várható összeállítások:
Ferencváros: Jova – Grúz, Balog, Klein, Junior – Kulcsár, Jovanovic, Hakola, Otten, Beliczky - Simic

Lombard Pápa: Szűcs – Nagy S., Tóth G., Rodenbücher, Farkas A. – Gyömbér, Lovrencsics, Quintero, Németh M., Horváth L. - Seye

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!