Az osztályfőnököket köszöntötte a polgármester


2012-05-04 19:30:44  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Az osztályfőnököket köszöntötte a polgármester főképe
A hagyományoknak megfelelően az idei évben is köszöntötte a város vezetése a 2012-ben Pápán ballagtató középiskolák osztályfőnökeit. A ma délután a Városházán tartott ünnepségre hat középiskola, 30 osztályának osztályfőnökét és az intézményvezetőket hívták meg, hogy munkájukért ily módon is köszönetet mondjon az önkormányzat.
-A mai nap volt az utolsó tanítás nap, melyen a megszokott tanár-diák kapcsolat 3,4,5 évig ide elvezette őket. Köszönjük tehát az osztályfőnökök odaadó, nevelő munkáját, hiszen ők több éven keresztül segítették azt a 776 végzős diákot, akik holnap ballagnak el. A ballagás kétféle szépség arányos keveréke. Az egyik az állandóság. Pápa városában a környéken egyedülállóan már hagyomány a városi ballagás. A másik pedig a változatosság, mivel ebben a nagy állandóságban az osztályfőnökök mindig és mindig újabb generációkat vezetnek. Reméljük, az elballagó diákok tovább öregbítik majd városunk hírnevét, hiszen Önöknek köszönhetően, akik Pápán végeznek, azoknak az életében az itt töltött évek egy olyan fajta kötődést alakítanak ki, egy olyan identitásképző erőt alkotnak az iskolavárossal, amely évtizedekig fennmarad majd - mondta a ballagó diákokat felkészítő iskoláknak otthont adó város polgármestere, dr. Áldozó Tamás.
A rövid köszöntőt követően a jelenlévők egy pohár pezsgővel koccintottak a végzős diákok, osztályfőnökeik és igazgatóik egészségére.
Holnap reggel 8 órakor a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolában, 8 óra 30 perckor a Petőfi Sándor Gimnáziumban, 8 óra 45 perckor a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolájában, majd 9 órakor a Türr István Gimnázium és Kollégiumban, valamint az Acsády Ignác Szakképző Iskolában tartják meg az iskolai ballagási ünnepséget. A város ezt követően búcsúztatja végzős középiskolásait.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!