Atlétika: Többpróba bajnokság


2012-05-04 16:11:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Atlétika: Többpróba bajnokság főképe

Két napon bonyolították le a Munkácsy Sporttelepén a II.-III.-IV. korcsoportos többpróba bajnokságot. A diákolimpia versengés célja versenyzési lehetőség biztosítása, és a bajnoki címek eldöntése mellett az volt, kik képviselik városunkat a jövő heti megyei döntőn. A tegnapi versenynapon kegyes volt az időjárás a diákokhoz, ma azonban mostoha időjárási körülmények fogadták a versenyzőket, akik távolugrásban, kislabda dobásban, súlylökésben és futószámokban mérték össze erejüket és felkészültségüket. Koncz Sándor, a Diáksport Bizottság elnöke elégedett volt a résztvevők teljesítményével és optimistán tekintett a veszprémi döntő elé.
- Csütörtökön napsütéses időben születtek jó eredmények, ma az eső miatt kevesebben álltak rajthoz, ám így is volt egy-egy kiugró teljesítmény. A III. korcsoportosoknak 60 és 600 méter futást, kislabda dobást, távolugrást, és 4x100-as váltót rendeztünk, a nagyobbaknak kiegészült ez a verseny súlylökéssel illetve a 4x 600 és 4x1000 méteres váltóval. A Pápai SE atlétái ma is esélyeshez méltóan jól szerepeltek és a sor élén végeztek, bízom benne, hogy a megyeiről sok továbbjutó lesz az országos fináléra.

Eredmények ITT és ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!