Közel 100 padot cserélnek ki a Városi Ballagásra


2012-05-02 19:08:56  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra  | 


Közel 100 padot cserélnek ki a Városi Ballagásra főképe
Országos szinten egyedülálló, több évtizede ápolt hagyományához híven, Pápa, az iskolaváros idén is elbúcsúzik diákjaitól.
Bár idén az útvonal a Fő tér felújítása miatt megváltozott, a központi ünnepség helyszíne nem, így a ballagás 2012-ben is a több generációt összekötő szabadtéri színpadnál ér véget.
A szombati Városi Ballagás előkészületei, többek között a szabadtéri színpad renoválási munkái már javában zajlanak - tudtuk meg Bánhidi Lászlótól, a Városgondnokság vezetőjétől.
Az intézményvezető elmondta, munkatársai a napokban a megromlott állapotuk miatt leselejtezett padokat cserélik ki, emellett a környező zöldterületek helyreállításán fognak dolgozni.
- Közel 100 padot kell kicserélnünk az ünnepig, illetve a múlt héten már megkezdtük a Várkert rendezését, a fűnyírást és a sövények nyírását is – tájékoztatta hírportálunkat Bánhidi László.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!