Zenés ébresztő május első reggelén


2012-05-01 10:54:24  | cikk: Babos Petra  | 


Zenés ébresztő május első reggelén főképe
Különleges ébresztőnek lehettek részesei városunk lakói, hiszen a Pápai Fúvósok Egyesülete egy régi hagyományt elevenített fel, s zenés ébresztővel köszöntötte a várost ma reggel.
Mógor-Schmidt Katalin, a Pápai Fúvósok Egyesületének elnöke érdeklődésünkre elmondta, a kora reggeli órákban indultak az Esterházy-kastélytól teherautóval, majd a várost járva különböző indulókat és köszöntőek játszanak.
- Útvonalunkat úgy próbáltuk összeállítani, hogy a város szinte minden pontjára eljussunk. Elsősorban zenekari tagok családjaihoz, volt karnagyokhoz, illetve a városvezetés tagjaihoz látogattunk el és játszottunk egy vidám indulót. A mai ébresztőn debütált a zenekar új dobja is. Jó volt látni, hogy a lakosság örömmel fogadott bennünket, még azok is, akiket tényleg nekünk sikerült felébreszteni ezen a szép napsütéses kora nyári reggelen. Az emberek többsége vidáman integetett és megtapsolta műsorunkat.
A városi fúvós ébresztő ezekben a percekben ér véget a Várkertfürdőben, ahol a zenekar a strandolókat örvendezteti meg vidám muzsikájával.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!