103. születésnapján köszöntötték


2009-12-11 13:03:51  | cikk:  | 


103. születésnapján köszöntötték főképe
103. születésnapján ünnepséggel köszöntötte Pápa Város Önkormányzata és a Gondozási Központ Szekeres Józsefet.
Józsi bácsit az Egyesített Szociális Intézmények Barát utcai épületében fogadták a megjelentek, Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetője röviden méltatta az ünnepeltet.

- Édesapját korán elveszítette, édesanyja négy árva gyermekét egyedül nevelte. Végigdolgozta az életét, dolgozott a nyomdában és a Textilgyárban. Feleségével 60 boldog évet töltött addig, amíg az Úr magához nem szólította – mondta Oláh Márta.

Az ünnepségen dr. Áldozó Tamás alpolgármester és Venczel Csaba önkormányzati képviselő ajándékkal tisztelgett a 103 éves Józsi bácsi előtt. A városvezetés pénzjutalommal is kifejezi tiszteletét a hosszú életet megélt idős emberek iránt. Szekeres József 103 ezer forintot kapott Pápa Város Önkormányzatától.

Józsi bácsi a mai napig otthonában él. A szociális alapszolgáltatást, jelzőrendszeres, házi segítségnyújtást és étkeztetést 1998 óta – 92 éves kora óta – veszi igénybe. Gondozónője Bódainé Priski Ilona.

Szekeres Józsi bácsi szellemileg friss, derűs és humorérzékét sem veszítette el. Az ünnepségen anekdotázott, élete örömteli és szomorú eseményeiről mesélt a megjelenteknek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!