A fórumózok alaposan leszedték a keresztvizet a Lombard Pápáról


2012-04-30 15:45:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A fórumózok alaposan leszedték a keresztvizet a Lombard Pápáról főképe

Szombat este a bajnokságban még nyeretlen, már biztos kieső Zalaegerszeg 1-0-s győzelmet aratott a bennmaradásért harcoló Lombard Pápa felett. A csalódást keltő eredmény mellett a szurkolók sem mentek el szó nélkül, rengeteg kritikát kapott Bene Ferenc és csapata is, ugyanakkor vannak optimista hozzászólók is, akik töretlenül hiszen a sárga-feketékben, és a jövő évi első osztályú tagságban.

Gunners: „Ha a Vasas nem lenne ennyire gyenge akkor izgulhatna a Pápa. Ja és gratulálok a ZTE-nek a győzelemhez! Mihamarabbi visszajutást!”

gyimapa: „Végtelenül szomorú vagyok, elküldtek egy jó edzőt, idehoztak egy "tanulót", aki csak az "apjából él"!Nem való ide, talán nb3-ba!Onnan is menesztenék, aki ennyi idő alatt sem veszi észre, hogyan kell egy csapatot összeállítani, a sok sérült ellenére is! Leviszi Quintérot, aki a csapat irányítója lehetne, de mérkőzésről-mérkőzésre elveszi az önbizalmát. A csapatról annyit, bár Lombard drukker és pápai vagyok, ebben az összeállításban NEM ÜTI MEG AZ NBI-es szintet. Többet nem idegeskedek, nincs miért, a hajó elment, mert a Vasas fog bennmaradni. Azt írja a Lombard honlapja: a gól után összeomlott csapatunk! Összeomlott??? Akkor mit akarunk mi az nb1-ben, ha ilyen tétmérkőzésen remegnek a lábak!? 11 emberrel kellett volna támadni kedves Bene Ferenc!”

Kicsipest72: „A Vasas egyetlen esélye: a Pápa. Hogy akarnak bent maradni, ha hazai pályán a Zalaegerszeget sem tudják megverni?!”

Frankcity forever!: „Szép volt ZTE! Pápának nehéz lesz, a Fradi, Kecskemét, Fehérvár, Győr négyestől elég nehéz lesz pontot lopnia. A Vasas a Siófok, Paks, Kaposvár, DVTK ellen 4 pontot simán összeszedhet.”

hádé: „Bene nagyon jól tette, hogy lehozta Quinterot, ma nagyon nem ment neki. Egyébként az az érzésem, hogy ő kicsit olyan, mint Nikolic a Vidiben: kispadról beállva remek teljesítményt nyújt, de amint a kezdőbe kerül, nem játszik túl jól. Egyébként rém gyenge volt a játék. 0-1-nél 3-an támadtak, abból az egyik a Farkas Attila volt aki irányítót játszott…

Anonim: Egyébként nem Pavicsevics érdeme a gól, hazai védő (Németh) hátáról pattant be a labda!Persze ettől még gól. Semmi baj fiúk, meg kell verni a Fradit oszt kész

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!