Több száz vendég töltötte strandolással a napot a Várkertfürdőben


2012-04-28 20:44:16  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Több száz vendég töltötte strandolással a napot a Várkertfürdőben főképe
Előszezoni strandolásra hívta a Várkertfürdő a szabadtéri fürdőzés kedvelőit. Bár a létesítmény kiúszó medencéje egész évben fogadja a vendégeket, az strandolás igazi élménye akkor érezhető, amikor a csúszdák és a kültéri élménymedencék is működnek és üde zöld pázsit keretezi a kék vizet. Az idén korán eljött ennek az ideje, hiszen erre a hosszú hétvégére a Várkertfürdő a már megnyitotta strandját. Sokan éltek is a lehetőséggel és bár tömegről még nem lehet beszélni a nap több száz vendéget regisztráltak a létesítményben. A kemping „lakói” mellett főként vidékről érkezők választották a kikapcsolódás ezen formáját a mai napon, de pápaiak is jöttek a strandra. Két veszprémi fiatalember az új óriáscsúszdákat részesítette előnyben, mint mondták minden hónapban eljönnek Pápára fürödni, s az úszómesterektől hallottak a strandnyitásról. Elégedetten nyilatkoztak a meleg vizes medence ellazító hatásáról, az élménymedencéhez tartozó, úszásra alkalmas medencetérről és persze a csúszdákról, melyek legmagasabbika 13 méterről indul. Egy másik vendég Tatáról érkezett. Ő is visszatérő látogatója a létesítménynek, a heti munka fáradalmait itt piheni ki. Elmondása szerint meglepte, hogy már megnyílt a strand, de örömmel vette a plusz szolgáltatásokat.
-Sokat figyeltük az időjárási előrejelzést, hogy alkalmas lesz-e az idő a strand megnyitására a május elsejei hosszú hétvégére. Mondhatom, szerencsénk van, hiszen 30 fok körüli hőmérsékletet mutattak ma a hőmérők. A strand készen áll a nyárra, ezen a hosszú hétvégén tulajdonképpen próbaüzemet tartunk, és az 1000 m2-es nagy strandmedence kivételével mindent birtokba vehettek a fürdőzők. A mai napon közel hétszáz vendég látogatott hozzánk, és reméljük, a következő napokban még sokan eljönnek a Várkertfürdőbe – mondta el érdeklődésünkre Vándor Ottóné értékesítési referens.
A Várkertfürdő strandja 20 órakor zárt be, de csak éjszakára, hiszen május elsejéig várja a fürdőzőket, s aztán május 19-én végleg megnyitja kapuit az idei nyár előtt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!