Üléseztek az örmények


2009-12-11 07:08:58  | cikk:  | 


Tegnap délután 14 óra 30 perctől tartotta soron következő és az évben utolsó ülését a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat (PÖKÖ) a Polgármesteri Hivatal II. emeleti tárgyalótermében. Az ülést Keller Ludmilla elnök vezette. Az ülésen megjelent Fehér Zsófia és Kecskés István képviselő, így a képviselőtestület határozatképes volt. Az első napirendi pont Pápa város szociális szolgáltatástervezési koncepciójának felülvizsgálata volt, melyet egyhangúan elfogadott a testület. A vegyes ügyekben Keller Ludmilla előterjesztette, hogy hívják meg a Tigran Triót fellépni jövő év.szeptember 19-én. Az ezt követő közmeghallgatáson az elnök beszámolt a PÖKÖ 2009. évi tevékenységéről és idei programjairól.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!