Új kezdeményezés az Ipartestületnél


2012-04-26 12:21:23  | cikk: mo  | 


Új kezdeményezés az Ipartestületnél főképe
Új kezdeményezést karolt fel a Pápa és Térsége Ipartestület. Fűzfa Ernőné egy olyan ötlettel segítené a helyi iparosokat, melynek lényege egy olyan szolgáltatásorientált adatbázis kiépítése, melyben a szobafestőtől a villanyszerelőn át egészen a fodrászig, vagy éppen az autószerelőig bármely szakember megtalálható. Fűzfa Ernőné elmondta, sokan szembesülhettünk már életünk során azzal, hogy hirtelen szükségünk lett volna egy jó szakemberre, de elvesztünk a szolgáltatásokat kínáló cégek sűrűjében, és nem találtunk megfelelőt. Ezt a „szakember-keresési időt”, illetve módszert szeretné lerövidíteni, megkönnyíteni az Ipartestület új szolgáltatása, mellyel nemcsak az igénybe vevő, hanem maga az iparos is jól jár. Szabó Tibor ipartestületi elnök elmondta, ebben a gazdasági helyzetben szervezetük minden olyan kezdeményezésnek örömmel ad helyet, amely valamely módon a vállalkozók boldogulását segíti elő. Külön kiemelte: mindig nagy vágya volt, hogy egyszer megtestesüljön egy olyan koordináció, amely a helyi iparosok és a lakosság igényeit egyszerre, megelégedéssel elégíti ki.
A kezdeményezés elindítója elmondta, jelenleg a szolgáltatócégek toborzása zajlik. Várják a vállalkozók, iparosok jelentkezését, emellett pedig szívesen fogadják olyan személyek ajánlását, akik ismernek egy-egy jó szakembert. Az adatbázis kiépítése már májusban megkezdődhet, a részletekről az Ipartestület elérhetőségein és a székházban lehet érdeklődni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!