Évbúcsúztató teaest


2009-12-11 07:04:43  | cikk:  | fotó: Tóth Tamara  | 


Évbúcsúztató teaest főképe
Tegnap este 17 órakor a Szent Anna Katolikus Óvoda Tücsök csoportjának lucázási játékával kezdődött el a Pedagógus Művelődési Házban a Jókai Kör évbúcsúztató teaestje. A piciket Tarróné Szűcs Zita és Turbókné Nemere Márta óvodapedagógusok készítették fel.

Válint Magdolna, a Kör főtitkára kellemes ünnepeket kívánt a megjelent tagoknak:

- Az ablakaink kivilágítva, az udvari kis fák jelzés értékűen feldíszítve, várjuk az ünnepet, talán magunkba is szállunk egy kicsit. A kéretlen szavak elkerülik házunk tájékát, megértőbbek lettünk. Jó lenne, ha ez egész évben így lenne és a szürke hétköznapokban is figyelnénk egymásra, mert több a hétköznap, mint az ünnep. De jól van ez így is, hisz mos legalább valami jó is történik, mert történik. Mások vagyunk, szelídebbek, türelmesebbek. A gyertya fényénél mindent másként látunk, jó lenne ezt konzerválni egész évben. A karácsonyt nem a sok ajándék teszi széppé, hanem ami a szívekben lakozik.

A Jókai Kör gazdag, programokkal teli évet zárt ezzel a kellemes estével, melyen dr. Kovács Zoltán is részt vett. A polgármester forró tea mellett beszélgetett a Kör tagjaival.

Tóth Tamara

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!