Ovistorna a Sportcsarnokban


2012-04-23 16:46:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ovistorna a Sportcsarnokban főképe
2008 óta minden évben megrendezik a Városi Sportcsarnokban a városi óvodák számára a játékos, ügyességi feladatokból álló sorversenyt. Ebben az esztendőben is az összes intézmény részt vett a játékokban, melyet Koncz Sándor álmodott meg és állított össze. A feladatok minél sikeresebb elvégzésében az ovisoknak Lombard játékosok segítettek, Szabó Zoltán, Gyömbér Gábor, Szilágyi Péter, Lazar Arsic és Tóth Gábor is nagy kedvvel vett részt a sorversenyekben, mellettük a PELC utánpótlás edzői és Rádi Róbert kabinetvezető is erősítette a csapatokat.
- Nagy utat tettünk meg 2008 óta, úgy látom évről-évre sikerül egyre színvonalasabbá tenni az ovistornát – mondta Orbánné Maráczi Judit munkacsoportvezető. Jó érzéssel tölt el, hogy amit öt évvel ezelőtt kigondoltunk az Egészségnevelő munkaközösségbe járó óvónénikkel, az láthatóan sikeres, és tovább folytatandó rendezvény lesz a következő években is. Szeretném megköszönni Lantai Balázs, a PELC ügyvezető igazgatójának támogatását, Koncz Sándornak, amiért évről-évre nagy szeretettel jön játszani a kis ovisok közé, valamint a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központnak, amiért szabaddá tette a Városi Sportcsarnokot.
Koncz Sándor kérdésünkre elmondta, úgy látja, minden gyermekben benne van a mozgásigény, és olyan feladatokat állított össze, melyhez előképzettség nem kell, így kis odafigyeléssel bárki könnyedén elvégezheti azokat.
A szervezők jóvoltából minden ovis emléklappal, a csapatok serleggel térhettek haza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!