Ismét a 90. percben bukta el a bajnokit a Lombard II


2012-04-22 18:47:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét a 90. percben bukta el a bajnokit a Lombard II főképe

Az NB III-as bajnokság listavezetője, a Csákvár vendégszerepelt ma délután a Perutz Stadionban. Nagy Mihály a kezdő sípszó előtt úgy vélekedett, az ellenfél rutinos, magasabb szintű játékosokkal érkezett Pápára, fiataljaink tetszetős jó focit játszanak, hétről - hétre fejlődnek, de nem fognak megijedni, és biztos benne, hogy megnehezítik a bajnokaspiráns dolgát. A Markek - Enyingi, Kiss, Tóth M., Tar - Grőber, Dóczi, Présinger, - Csepregi, Somogyi, Inutile kezdőcsapat ennek szellemében lépett pályára, keményen védekeztek a mieink, az ellentámadásokból pedig három tiszta ziccert dolgoztak ki és rontottak el. Kiváló első félidőt zárt a két csapat. Két kényszerű csere után folytatódott a második félidő, amikor a vendégcsapat megfogyatkozott, Burányit állította ki a játékvezető kakaskodásért. Az emberelőnyt kihasználva támadott a hazai csapat és sorra dolgozta ki a helyzeteket, amik azonban mind kimaradtak. Az utolsó percben jött a büntetés. Egy rosszul elvégzett bedobás után szabadrúgáshoz jutott az ellenfél a kaputól ötven méterre. A beívelt labda keresztüljutott a tömegen és a meglepett Markek lábai között Rigó lövését követően a kapuba csorgott. A pápai fiatalok kiütéses győzelem helyett bosszantó vereséget szenvedtek, saját maguknak köszönhetően.

Lombard Pápa II - Csákvár 0-1 (0-0) Gsz.: Rigó

Jó: Tar, Dóczi, Présinger, Király, Somogyi,

Nagy Mihály: Gyakorlatilag lenulláztuk a listavezetőt, nagyon jól játszottunk. Volt néhány kényszerű csere, ezek befolyásolták a játékot. Tudom, hogy a felnőtt futballistává válás útja nagyon rögös, de ilyen bután elveszíteni egy meccset nehéz elviselni, ráadásul nem először.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!