Pontot rabolt a Lombard Pápa az Illovszky Stadionból


2012-04-21 19:55:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Pontot rabolt a Lombard Pápa az Illovszky Stadionból főképe

A Lombard Pápa az NB I-es bajnokság 25. fordulójának mai mérkőzésén az Illovszky Rudolf Stadionba látogatott, ahol Kassai kezdő sípszóját megelőzően a pápaiak a 14., míg a hazaiak a 15. pozíciót foglalták el. A felek között mindössze három pont volt a különbség, az angyalföldiek tehát egy esetleges győzelemmel pontszámban utolérhették volna a tabellán éppen előttük álló pápaiakat. Az összecsapás felvezetésekor Marijan Vlak és Bene Ferenc is egyetértett abban, hogy nem a mai bajnoki dönt a bennmaradásról, ennek ellenére sokan kiesési rangadónak titulálták a 90 percet. A vendéglátók kezdőcsapatában helyet kapott a héten szerződtetett Gyepes Gábor, a piros kékek az Ilizi - Takács Z., Gyepes, Kovács G., Katona M. – Görgényi, Mehmedagic, Bárányos, Farkas B., Dajic – Hercegfalvi összeállításban kezdtek, a pápaiaknál sérülés miatt kimaradt Tóth Bence, Balogh Balázs és Joze Benko is, Bene Ferenc a Szűcs L. - Nagy S., Rodenbücher, Tóth G., Németh M. - Horváth L., Quintero, Gyömbér, Farkas A., Lovrencsics – Seye kezdőt álmodta meg. Komoly helyzet nélkül telt az első negyed óra, csak Bárányos 25 méteres-, és Dajic rosszul eltalált lövését jegyezhettük fel, aztán a 20. percben Jusuf Dajic vett le egy előrevágott labdát, amely Görgényi Dávid elé került, aki 15 méterről jobbal kilőtte a jobb alsó sarkot 1–0. Hat perccel később Ilizi buktatta a 16-oson belül a kilépő Seyét, amiért megkapta a jól megérdemelt sárga lapját, a Lombard pedig a büntetőjét. A tizenegyest Farkas Attila a jobb alsó sarokba lőtte 1–1. Fél óra elteltével Bárányos jobb oldali szabadrúgását Mehmedagic csúsztatta hét méterről a jobb alsó sarok mellé. A hajrára maradt még egy Lovrencsics kísérlet, ami elkerülte a kaput, a félidőben 1-1-et mutatott az eredményjelző. A szünetben Hercegfalvi helyére Kovács Ádám állt be. A 47. percben előbb Katona csúsztatott mellé, majd Quintero lőtt 23 méterről nem sokkal a bal felső sarok mellé. A 65. percben megszerezhette volna a vezetést a Lombard, Nagy indította a jobb oldalon Gyömbért, aki óriási ziccerben tíz méterre a kaputól laposan lőtt, Ilizi lábbal hárított. A 83. percben ismét a hazaiak portása volt a főszereplő, a csereként beállt Arsic szabadrúgását követően Seye csúsztatta kapura a labdát hét méterről, Ilizi hatalmas bravúrral szedte ki a léc alá tartó labdát. Több gólszerzési lehetőség nem alakult ki, így a Lombard Pápa egy ponttal tér haza Angyalföldről, mindkét csapatnak tehát van további izgulnivalója a hátralévő találkozók során.

Vasas SC – Lombard Pápa 1-1 (1-1) Gsz.: Görgényi ill. Farkas

Vasas SC: Ilizi - Takács Z., Gyepes, Kovács G., Katona M. (’69 Ferkó) – Görgényi, Mehmedagic, Bárányos (’73 Kiss), Farkas B., Dajic – Hercegfalvi (’46 Kovács)

Lombard Pápa: Szűcs L. - Nagy S., Rodenbücher, Tóth G., Németh M. - Horváth L (’88 Dóczi)., Quintero (’63 Arsic), Gyömbér, Farkas A., Lovrencsics (’68 Szilágyi) – Seye

A pápai csapat április 28-án 18 órától a Videotontól elszenvedett mai veresége után az élvonaltól biztosan búcsúzó Zalaegerszeget látja vendégül.

(Az nso.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!