Lezárult a Lombard fotópályázat, íme a nyertesek


2012-04-19 14:40:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lezárult a Lombard fotópályázat, íme a nyertesek főképe

Véget ért hírportálunk január óta tartó fotópályázata, melyben a Lombard Pápa szurkolói szorgalmasan küldték a csapat relikviáival, sáljában vagy a Perutz Stadionban készített képeiket. A zsűrizőknek nehéz dolguk volt, de dönteni kellett.
A Piros-kék Kft. pálinka szettjét két ajándék pohárral és egy praktikus pálinka kiöntővel Nagy Gyula nyerte, az Új Lombard Sport Kft. egy-egy ajándékcsomagjának boldog tulajdonosa Pitzer Pál és Bankó Ottó lett. GRATULÁLUNK! Mindenkinek köszönjük, hogy vette a fáradtságot és benevezett képeivel a versenybe, ígérjük lesz folytatás!

Nyereményeiket április 23-tól, hétfőtől minden hétköznap 8 és 16 óra között szerkesztőségünkben vehetik át (8500 Pápa Korvin u. 5. Tel.: 89/315-555).


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!