A labdarúgás volt a legnépszerűbb az Éjszakai sportprogramon


2012-04-17 22:30:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A labdarúgás volt a legnépszerűbb az Éjszakai sportprogramon főképe
A Rebel Lion TSE bemutatójával kezdődött a középiskolások részére szervezett idei Éjszakai sportprogram a Városi Sportcsarnokban. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ, a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás és a FIDELITAS Pápai Csoportja által szervezett estén számos sportág közül választhattak a diákok, és ahogy azt várni lehetett, a 4-4 elleni minikapus kispályás foci volt a legnépszerűbb, melyre 14 csapat adta le nevezését, a streetballon öt fiú valamint két lány együttes mérkőzött meg.
- Ez már a nyolcadik alkalom, hogy a városi középiskolások számára sportos estét szervezünk, a mai rendezvény jó néhány évvel ezelőtt a Református Gimnáziumból indult, onnan nőtte ki magát egészen a Városi Sportcsarnokig – emlékezett vissza Szabadkai Verita szervező. Célunk, hogy a középiskolásoknak tartalmas, sportos szabadidős elfoglaltságot biztosítsunk. Három sportágban, labdarúgásban, streetballban és sakkban szerveztünk bajnokságot, emellett bárki asztaliteniszezhet, tollaslabdázhat, kipróbálhatja az asztali jéghokit és a tekét. A skatepályát görkorisok, gördeszkások, BMX-esek, rolleresek vehették birtokukba, így azt gondolom színes a ma esti sportpaletta.
A JMSZK legközelebbi sportrendezvénye a pénteki Mozdulj Pápa! lesz, mely a Várkertben 10 órától kezdődik.

Az eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!