Karácsonyi műsor a Megújulás Klubban


2009-12-10 20:24:34  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a Megújulás Klubban főképe
Ma délután 5 órától tartotta az idei év utolsó összejövetelét a Megújulás Klub a Jókai Mór Művelődési Központ emeleti előadótermében.
- Délután 2 órától vártuk tagjainkat, s közben karácsonyi képeslapokat készítettünk saját kezűleg, melyeket a jövő héten osztunk szét és postázunk. Közel negyvenen jöttünk össze a kezdésre és hallgattuk meg a Munkácsy Zenestúdió már hagyományos karácsonyi koncertjét. A kellemes zenés-táncos műsor előtt a közeli időben ünnepelt és ünneplendő névnaposainkat köszöntöttük fel - mondta el a klub vezetője, Hörömpöly Imréné.
Az est kötetlen beszélgetéssel zárult.

Babos Petra

Képek:

Megújulás Klub:

A klub 1998 májusában alakult, később csatlakozott a Rákbetegek Országos Szövetségéhez. Patronáló orvosuk dr. Bagoly Katalin onkológus főorvos asszony.
Fő céljuk a segítségnyújtás sorstársaiknak, kapcsolatfelvétel az új betegekkel, ha lehetséges, már a kórházban.
Rendszeresen szerveznek előadásokat, minden héten gyógytornász közreműködésével gyógytornán, vízi tornán vesznek részt.
Minden páros évben megszervezik az egészségvédelmi napot szűrésekkel, előadásokkal. A páratlan években jótékonysági bált tartanak. 2005 januárjában elindították a Támaszadó Szolgálatot. A felépüléshez nagy szükség van az egyén akaratára, ám emellett a család, a barátok segítségére, támaszra, biztatásra is.
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!