Ülésezett a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat


2012-04-11 19:58:42  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ülésezett a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápai Német Nemzetiségi Önkormányzat. A gyűlést Pillerné Fódi Ilona elnök vezette.  A képviselők az első napirendi pontban elfogadták a nemzetiségi önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló határozat módosítását, melyből kiderült, hogy a szervezet 5.000 forinttal többet kap a központi alapból, az összeget működési célokra használhatják fel.
A második napirendi pontban a képviselők egyhangúlag elfogadták a kisebbségi önkormányzat 2011. évi gazdálkodásáról szóló beszámolóját, majd a vegyes ügyek keretein belül megtárgyalták, hogy a Wekerle Sándor Alapkezelő által kiírt pályázatra az idei évben is pályáznak. A nemzetiségi önkormányzat az idei évben is megszervezi május 10-én a szépkiejtési versenyt, a nemzetiségi napot pedig a Pápai Bornapok keretein belül, szeptember 7-én tartják, valamint december 14-én az adventi hangversenyt is megrendezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!