Bródy Imre fizika verseny Ajkán


2012-04-11 17:34:03  | cikk:  | 


Bródy Imre fizika verseny Ajkán főképe
Az elmúlt évekhez hasonlóan, az Ajkai Bródy Imre Gimnázium az idén is megrendezte a névadójukról megemlékezni hivatott megyei fizika versenyt. Az idén Veszprém megye középiskolái közül 9 fogadta el a meghívást, így 27 tanuló ülhetett neki az 5 feladatból álló egyéni verseny megoldásához. Ez az idén is a Lovassy László Gimnázium két tanulójának, Magyar Norbertnek és Kóczián Mártonnak sikerült a legjobban, de nem sokkal maradt el a győztestől a Pápai Petőfi Sándor Gimnázium két tanulója, Völgyi Patrik és Kominek Péter sem, akik a 3. és 4. helyen végeztek.
Az egyéni verseny eredményét a diákok magukkal vitték a csapatversenyre is, amelynek végeredménye a kísérleti feladat eredményével kiegészítve adta a végleges csapatsorrendet.
A Lovassy László Gimnázium itt is megtartotta első helyezését, míg a második helyre jó hajrával a Vetési Albert Gimnázium jött fel, letaszítva a Petőfi Gimnáziumot a képzeletbeli dobogó harmadik helyére. További sorrend: 4. Padányi Katolikus Gimnázium, Veszprém
5. Bródy Imre Gimnázium, Ajka 6. Ipari Szakközépiskola és Gimnázium, Veszprém 7. III. Béla Gimnázium, Zirc 8. Pápai Református Gimnázium, 9. Lóczy Lajos Gimnázium, Balatonfüred
Gratulálunk a nyerteseknek és minden részvevőnek!

Bródy Imre Fizikaverseny (Ajka 2012.) helyezettjei

A Petőfi Gimnázium csapata: megyei 3.
Völgyi Patrik  13. B (egyéni 3.)
Kominek Péter 12. H (egyéni 4.)
Farkas István         12. H
Felkészítő: Kömöcsi István

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!