OTP Bank Liga: Urbántól és Szpisljaktól is elköszöntek


2012-04-11 14:18:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


OTP Bank Liga: Urbántól és Szpisljaktól is elköszöntek főképe

Úgy tűnik, ez a szezon a vezetőedzők menesztéséről is emlékezetes marad majd, hiszen újabb két trénertől váltak meg az elmúlt napokban. Kedden az angyalföldi klubvezetők megköszönték Urbán Flórián munkáját és ismét Marijan Vlakot nevezték ki az élvonalban szereplő Vasas vezetőedzőjének. A stáb többi tagja változatlanul folytatja munkáját a kerettel. A horvát szakembernek az lesz a feladata, hogy az élvonalban tartsa a piros-kék csapatot. Nem sokkal ezelőtt pedig az Újpest FC hivatalos honlapján rövid közleményben tudatta: szerződést bontott Zoran Szpisljak vezetőedzővel. Ideiglenesen Marc Leliévre irányítja a szerda este a Debrecennel kupaelődöntőt vívó lila-fehéreket, utódjáról hamarosan döntenek, elképzelhető, hogy eljött Véber György ideje?  A 2011/2012-es szezonban ez volt a 14. edzőváltás a 16 csapatos bajnokságban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!