Hiába az emberelőny, kikapott a Lombard II


2012-04-08 20:47:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hiába az emberelőny, kikapott a Lombard II főképe

Az NB III-as bajnokság második helyezettje, a Haladás II. látogatott Pápára, a pontvadászat 20. fordulójában. Teljesen irreális körülmények között orkán erejű, szélben, és télies három fokos hidegben játszották a mérkőzést, ennek ellenére nagy iramú, kemény mérkőzést játszott a két csapat. A 35. percben Szakály utolsó emberként lerántotta Csermelyit, amiért a játékvezető kiállította a szombathelyi játékost. A 42. percben büntetőhöz jutott a Haladás, ám Skriba bal sarokba tartó büntetőjét Markek hárította. Hiába játszott a második félidőben 10 ember ellen a hazai csapat, nem tudtak igazi gólhelyzetet kidolgozni. A 75.percben egy alapvonalról középre passzolt labdát Kiss elvétett, majd átesett a labdát röviden kitenyerelő kapuson, a labda pedig a csereként percekkel korábban beállt Czafit térdéről pattant a kapu felé, aki kényelmesen passzolt az üres kapuba. Hiába támadott ezután a Pápa nem tudott gólhelyzetet kidolgozni, így a Hali 10 emberrel is begyűjtötte a három pontot.

Lombard Pápa II – Haladás II 0-1 (0-0)

Lombard II: Markek – Enyingi, Kiss, Somogyi, Tar – Király, Horváth T. (Tóth M.), Fehér (Páli) – Csepregi (Kalmár), Szabó Z., Csermely

Szombathelyi Haladás II.: Gőcze - Nagy B., Jagodics, Devecseri, Farkas M. - Szakály, Kalász, Hanzl (Czafit, 70. perc) - Gyurján (Nyírő, 91. perc), Skriba (Tóth L., 86. perc), Sipos

Nagy Mihály: Megint egy olyan mérkőzést veszítettünk el, ahol ellenfelünk nem talált fogást rajtunk. A támadójátékért felelős játékosaink Szabó kivételével nem nyújtottak jó teljesítményt, hátul pedig összeszerencsétlenkedtünk egy gólt, ami elég volt a vereséghez amit nem érdemeltünk meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!