Sonkával lepték meg a hajléktalanokat a külföldi katonák


2012-04-07 19:43:11  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Sonkával lepték meg a hajléktalanokat a külföldi katonák főképe
A Nehéz Légiszállító Ezred külföldi katonái és családtagjaik már számos alkalommal támogatták a Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének hajléktalanszállóiban lakókat. Kedveskedek már hálaadáskor, karácsonykor és ma is, amikor is sonkával, friss zöldségekkel és süteménnyel lepték meg az Arany János utcai és a Kisfaludy utcai intézmények lakóit. A Nehéz Légiszállító Ezred képviseletében Kenneth Picha alezredes és Erin Rigmaiden főtörzsőrmester adta át a finomságokat, melyeket meghatottan vettek át a szálló ellátottai.
Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetője elmondta, rendkívül hálásak ezekért a gesztusokért, hiszen ezzel még feledhetetlenebbé teszik a lakók ünnepeit.
A meghitt alkalmon az ellátottak is kedveskedtek meglepetéssel, hiszen apró, saját készítésű húsvéti díszeket adtak át a katonáknak. Végül a katonák a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztályán lábadozó kis betegeket is meglepték édességgel és játékkal egyaránt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!