Budapest Honvéd – Lombard Pápa: Mindkét csapatnak nagyon kell(enek) a pont(ok)


2012-04-07 14:33:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Budapest Honvéd – Lombard Pápa: Mindkét csapatnak nagyon kell(enek) a pont(ok) főképe

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Lombard Pápa vasárnap 16 órától a tabella negyedik helyén álló Budapest Honvédhoz látogat. Mindkét csapat szempontjából fontos mérkőzés következik, hiszen a hazaiak még nem adták fel dobogós álmaikat, míg a vendégek a Kaposvár tegnapi vereségével, és egy esetleges győzelemmel tovább távolodhatnának a kiesőzónától. Bene Ferenc fiai szerdán a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján vereséget szenvedtek a Videotontól, így most már csak a bennmaradásra kell koncentrálniuk, Supka Attila sem őriz szép emléket a Vidiről, hiszen a fehérváriak a 22. fordulóban Torghelle fejesével győzték le a Honvédot. Az őszi mérkőzésen 0-1-es állást tudtak megfordítani a mieink, és Ferenczi, Lovrencsics, és Botis öngóljával 3-1-re nyertek. A Lombardnál Farkas Attila és Horváth Levente továbbra is kisebb sérüléssel bajlódik, Tóth Gábor azonban letöltötte az öt sárgás eltiltását, és újra a csapat rendelkezésére állhat, csakúgy, mint Tóth Bence és Seye, ám nekik még több idő kell, hogy megfelelő formába lendüljenek.

Supka Attila: Vasárnap jó csapat lesz az ellenfelünk. Vannak meghatározó játékosaik, de nekünk elsősorban magunkra kell figyelni, hogy masszívak maradjunk. Kifelé kell jönni a gödörből, amibe bele kerültünk az elmúlt három mérkőzésen. Szeretném, ha az előre játékunk olajozottabban működne, és ez megmutatkozna gólokban is. A hiányzókról: Ceolin az NB II-ben edz, Czár lábfejéből jövő héten szedik ki a varratot. Hadzic talán jövő héten, Újpesten már használható lesz.

Bene Ferenc: Nem játszottunk rosszul az elmúlt három bajnokinkon, a gólhelyzeteket azonban nem tudták kihasználni a srácok. Edzéseken gyakoroljuk a kapu előtti szituációkat, és mentálisan is igyekszem felkészíteni a labdarúgókat, de elsősorban önmagukon kell segíteniük azzal, hogy megfelelően koncentrálnak, készülnek.

A találkozót az M2 15:55-től élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!