Fokozott ellenőrzések az ünnep idején


2012-04-06 12:56:06  | cikk: HuHa  | 


Az előző évekhez hasonlóan kiemelt rendőri ellenőrzéseket hajt végre a Pápai Rendőrkapitányság a húsvéti ünnephez kapcsolódóan. Bauer Tibor közrendvédelmi és közlekedésrendészeti osztályvezetőtől megtudtuk, a közrendvédelmi ellenőrzések már tegnap megkezdődtek, ennek során visszatérően járőröznek a rendőrök az üzletközpontok környékén, hogy megelőzzék a parkolókban hagyott járművek feltörését, a lopásokat és más szabálysértéseket. A rendőrszázados arra figyelmezetett, az állampolgároknak is kell ügyelniük értéktárgyaik biztonságára, vagyis a parkolóban hagyott járműveket zárják be, a gépkocsikban látható helyen ne hagyjanak értékes holmikat és az üzletekben is vigyázzanak táskájukra, pénztárcájukra.
-A húsvéti ünnep idején jelentős számú rendőr részvételével fokozott közúti ellenőrzést is tart kapitányságunk, mely az illetékességi terület egészére kiterjed. Kollégáink visszatérően ellenőrzik a közlekedőket és kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vezetők forgalomból való kiszűrésére - mondta el a százados, emlékeztetve, hogy hazánkban nulla tolerancia van érvényben, ami nemcsak a gépjárművezetőkre, hanem a kerékpárosokra is vonatkozik.
A Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén egyébként - talán a rendszeres ellenőrzéseknek is köszönhetően - az elmúlt években az átlagosnál nem volt több jogsértés húsvétkor.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!