Április 20-án Mozdulj Pápa!


2012-04-06 09:28:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Április 20-án Mozdulj Pápa! főképe

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében április 20-án, pénteken az egészséges életmód jegyében délelőtt 10 órától egészen este 18 óráig várják a mozogni vágyókat a várkerti Zenepavilonhoz. A sportos nap 10:30-kor óvodások részvételével zenés bemelegítéssel majd kocogással indul, ezt követően a Várkert-Téglagyári tó útvonalon lehet sétát tenni Terebesi József túravezetővel, de a nordic walking kedvelőire is gondoltak a szervezők, így ők is túrázhatnak. 16 órától Molnár Eszter segítségével zumbával lehet bemelegíteni, 17 órakor pedig freestyle akrobatikus labdazsonglőr bemutatót tekinthetnek meg az érdeklődők Árvai Kristóf vezetésével, aki később maga is csatlakozik a futáshoz. A várkerti mozgás gimnasztikával és futással zárul, melyen a Griff Kyokushin SE tagjai működnek közre.
A rendezvénnyel azokat is szeretnék motiválni, akik ezidáig csak halogatták a testmozgás elkezdését, éppen ezért igény esetén, a kezdő sportolni vágyóknak a szervezők szakembert biztosítanak, aki a bemelegítést velük együtt végzi.
A nap folyamán folyamatosan lehet regisztrálni és csatlakozni a programokhoz, a regisztrált résztvevők között értékes ajándékokat sorsolnak ki, az egészségi és az edzettségi állapotoknak megfelelő mozgásforma és mozgás-mennyiség választható, ahol nem a teljesítményt, hanem a részvételt díjazzák. Emellett a Várkertfürdő a pápai lakosoknak az egész napos belépői árából 50 százalék kedvezményt ad (felnőtt: 1000 Ft, nyugdíjas, diák: 800 Ft, 4-14 éves gyerek: 650 Ft), és az Esterházy-kastélyban szintén féláron lehet sétát tenni. A sportrendezvények mellett ingyenes vérnyomás-, és testzsírmérést és a kicsiknek ingyenes ugrálóvárat biztosítanak a szervezők.
Előzetes jelentkezés, regisztráció valamint bővebb tájékoztatás Szabadkai Verita szervezőtől kérhető a 06-20/211-7779-es telefonszámon és a jmszksportcsarnok@gmail.hu e-mail címen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!