Nyár közepén költözhet a Polgármesteri Hivatal


2012-04-05 13:22:01  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Nyár közepén költözhet a Polgármesteri Hivatal főképe
A Városháza „B” épületébe várhatóan nyár közepén költözhet át a Polgármesteri Hivatal - tájékoztatta portálunkat Németh Csaba.
Mint ahogy az a képeken is jól látszik, a Fő utca 5-ös számú épület tetőszerkezete a napokban készül el. A csúszást egy nem várt építészeti probléma, a tetőszerkezet állapota okozta. A kivitelező Városfejlesztő Kft. műszaki munkatársa elmondta, a téli hónapokban a tetőszerkezet kapcsán tervmódosítást kellett végrehajtani, a régi szerkezetet ugyanis nem lehetett felújítani, az új szerkezet pedig a kora tavaszi hónapokban készült el. Emellett tervátalakításra volt szükség a pinceösszekötő folyosón is.
- Az épületben a belsőépítészeti munkák folynak, lassan befejeződnek a gépészeti szerelések, továbbá a vizes blokkokban és olyan helyiségekben, ahol az aljzatok elkészültek valamint a festési és az azt megelőző felületelőkészítési munkák lassan befejeződnek, már a burkolási munkákat kezdik el a következő napokban a szakemberek - összegezte a folyamatokat Németh Csaba.
A belső udvarban jelenleg a csatorna és csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítése zajlik. Amint ezekkel a munkákkal végeztek a munkások, kezdődik a tereprendezés és a burkolás. A következő hónapok munkái tehát a belső gépészeti, a festés, a burkolás és az udvar rendezése valamint a homlokzat befejezése lesz, így a Polgármesteri Hivatal átköltözése nyár közepére, július végére várható.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!