Újabb felolvasóest lesz Pápán


2012-04-05 11:24:02  | cikk: mo  | 


Újabb felolvasóest lesz Pápán főképe
Februárban több mint 40 helyszínen hangzottak el Wass Albert gondolatai egy-egy település irodalombarát közössége által. A felolvasóest sikerén felbuzdulva a Hét Csillag Egyesület és a programnak helyet adó Esti Kornél Kávéház újabb rendezvényt szervez. A költészet napjához kapcsolódva április 11-én „Verses piknik” címmel várják az irodalom szerelmeseit a közönség, valamint a felolvasók soraiba. A program tulajdonképpen már napközben elkezdődik, hiszen a belvárosi kávézóban egész nap megzenésített versek, költemények szólnak a hangfalakból, halk zene hangolja irodalomra a vendégeket, s közben pedig lehetőség nyílik az egyik antikvárium kínálatából történő csemegézésre.
Pintér Péter, a Hét Csillag Egyesület elnöke elmondta, a felolvasás 17 órakor kezdődik, melyen ismert pápai előadók, versmondók osztják meg legkedvesebb irodalmi részletüket a közönséggel. Az egyesület vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy a felolvasóest második blokkjára még várják a jelentkezőket. A programra bármilyen verssel lehet jelentkezni, a paletta már most nagyon színes: elhangzik például egy-egy József Attila, Pilinszky János és Petőfi Sándor alkotás is.
A felolvasóestet Pápa Város Önkormányzata is támogatja. A rendezvény fővédnöke dr. Áldozó Tamás polgármester.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!