Vidám vetélkedők, előadások - Diáknap a Petőfiben


2012-04-04 20:07:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Vidám vetélkedők, előadások - Diáknap a Petőfiben   főképe
A Petőfi Sándor Gimnáziumban már hagyomány, hogy a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napra diáknapot szerveznek. Az idei évben a 11. B osztály gondoskodott a színes programokról. Az iskolanap nyitásaként a tanárok a jól ismert ABBA-slágerre táncoltak, amely egyből megalapozta a délelőtt fergeteges hangulatát. A program az osztályok zenés-táncos bemutatkozójával és vidám versengésével folytatódott az aulában.
Természetesen nem hiányozhattak a diáknapról a különböző előadások sem. Húsvéthoz közeledve Bakó Ildikó különböző tojásfestési technikákat mutatott be, melyeket ki is próbálhattak az ügyes kezű diákok. Proszt Krisztina a grafológia világába repítette az érdeklődő fiatalokat, míg a Pápai Rendőrkapitányság munkatársa, Császárné Elek Veronika az internet biztonságos használatáról, Kázmér Erika a drog veszélyeiről, Garai László két kiképzett kutyával a speciális mentők munkájáról, valamint Nagy Katalin sminkelési és arcápolási tanácsadásról beszélt a népes diákseregnek. Az iskolanap keretein belül vérnyomás-, testzsír-és vércukorszint mérésre, valamint lan-partyra és Austin-Texas előadásra is invitálták a tanulókat. Nagy volt az érdeklődés az iskola udvarán lévő rendőrségi technikai bemutatón is.
Az intézmény egyik termében büfé várta az éhes diákokat, ahol a tanulók által készített finomságokat lehetett megvásárolni. Az ebből befolyt összeget a diákönkormányzat részére ajánlották fel a szervezők.
A program tanár-diák focimeccsel zárult a kora délutáni órákban a Sportcsarnokban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!