Megyei labdarúgó diákolimpia: A Veszprém a továbbjutó


2012-04-04 17:10:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei labdarúgó diákolimpia: A Veszprém a továbbjutó főképe

A megyei IV. korcsoportos labdarúgó diákolimpia selejtezőit és hármas döntőit rendezték két játéknapon a Perutz Stadion műfüves gyepén, a Spartacus-, és a PGSZKI tagintézményének pályáján. Hazai szempontból jól sikerült a torna, hiszen a résztvevő nyolc fős mezőnyből két pápai iskola, a Weöres és a Munkácsy is bejutott a legjobb három közé, hozzájuk a veszprémi Báthory István Általános Iskola csatlakozott. A mai körmeccseken a Weöres sima vereséget szenvedett, a Munkácsy viszont sokáig partiban volt, végül egy góllal a veszprémiek behúzták a meccset, így – teljesen megérdemelten – Zsebe Gábor csapata utazhat a területi elődöntőre.
- Az Ajka legyőzése után már bíztam a sikerben, hiszen előzetesen úgy kalkuláltunk, hogy ők lehetnek a legnagyobb riválisaink - mondta az intézmény testnevelője. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy mi nyerjük a kiírást, sőt még arra sem, hogy a csoportból továbbjutunk. Elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével, hozzáállásban és játékban is jobban is teljesítettek, mint vártam. A területi finálé mezőnyét egyáltalán nem ismerem, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél jobban szerepeljünk.
- Ősszel úgy kalkuláltam, hogy jó lenne dobogón végezni a megyein, ez meg is valósult, így ebből a szempontból elégedett vagyok – mondta Oroszvári Péter, a második helyezett Munkácsy Mihály Általános Iskola testnevelője. Némi hiányérzetem az utolsó meccs miatt van, hiszen több volt a Báthory elleni találkozóban, védekezésben voltak hibák, a kapusunk alacsony termetét jól kihasználták, elől is kimaradt pár lehetőség, az ellenfél mindent összevetve megérdemelten jutott tovább.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!