Hivatalos értesítés a pápai EB rendezésről


2012-04-04 16:12:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hivatalos értesítés a pápai EB rendezésről főképe

A mai napon megérkezett a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos tájékoztatása arról, hogy hazánk nyerte a 2014. évi UEFA U-19 Európa Bajnokság döntő tornájának rendezési jogát – olvasható a Polgármesteri Hivatal közleményében. A pályázat értelmében a mérkőzések egyik helyszíne Pápa városa lesz. A Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára, dr. Vági Márton levelében megköszönte Pápa Város Önkormányzata támogató és segítőkész hozzáállását, mely nagyban hozzájárult a pályázat sikeréhez. Az előzetes szándéknyilatkozatában a város vállalta, hogy nyertes pályázat esetén széleskörű népszerűsítő programot folytat annak érdekében, hogy az EB minél ismertebb legyen, s minél több nézőt vonzzon a stadionba, továbbá biztosítja azokat a helyszíneket és felületeket, ahol a közönség megszólítására a leghatékonyabban elhelyezhetők a reklámanyagok, plakátok, hirdetések, valamint saját költségén elhelyezi a reklámeszközöket.

Az előkészületekről természetesen folyamatosan beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!