Udvari játékokat kaptak a bölcsisek


2012-04-04 15:42:10  | cikk: mo  | 


Udvari játékokat kaptak a bölcsisek főképe
Nagy örömmel vették birtokba új játékaikat a gyerekek a Fenyveserdő Bölcsődében. Az intézmény ugyanis számos új udvari játékkal gazdagodott. Klaus Blos miután március 15-én átvette Pápa Város Díszoklevelét, a kitüntetéssel járó pénzösszeget a Fenyveserdő Bölcsődének ajánlotta fel. Az ajándékot aztán újabb adomány követte: a ma felavatott gyermekjátékok, melyeket a Teutonicus lovagrend múlt héten juttatott el a bölcsinek. Klaus Blos kérése az volt csupán, hogy a játékokat a nyuszi hozza a bölcsiseknek. Az intézmény munkatársai ezért a mai tavaszi napsütésben adták át a húsvéti ajándékokat a gyerekeknek. Berkes Béláné érdeklődésünkre elmondta, nagy öröm és szerencse is számukra, hogy néhány évvel ezelőtt egy adomány folytán összeismerkedtek a lovagrend képviselőivel. Azóta már számos alkalommal kaptak felajánlásokat, támogatást és különféle adományokat Klaus Blos jóvoltából. A kismotort, homokozó felszerelést, képességfejlesztő és egyéb játékokat tartalmazó adomány ezúttal épp jókor érkezett, hiszen a költségvetésből igencsak nehéz finanszírozni az elhasznált, sérült játékokat. A bölcsődevezető hozzátette, a jó minőségű gyermekjáték-csomag közel 100 ezer forintot tesz ki. Külön öröm ilyen eszközöket kapni, hiszen a gyermek a játékokon, eszközökön keresztül fedezi fel az őt körülvevő világot – fogalmazott Berkes Béláné, majd Isten áldását kérte a Teuton lovagrend és Klaus Blos jótékony tevékenységére. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!