Városi kispályás bajnokság: Elkészült a sorsolás


2012-04-03 13:42:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi kispályás bajnokság: Elkészült a sorsolás főképe

A Kispályás Bizottság elkészítette a pontvadászat A és B csoportjának sorsolását és időbeosztását. Ennek értelmében az A csoport április 10-én kedden, a B csoport másnap, április 11-én kezdi meg a küzdelmeket. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szervezők a korábbi három osztály helyett két csoportot alakított ki. A bajnokikat a Munkácsy Sporttelepén található műfüves pályán, valamint a Vasas Sporttelep salakos pályáján rendezik meg. A hat korábbi első osztályú együttesből három került az A-ba és három a B-be, a hét másodosztályúból négy az A-ba, három a B-be, a harmadosztály kilenc csapata pedig 4:5 arányban jutott a két csoportba. Előzetesen a B csoport tűnik erősebbnek, hiszen a sorsolás folytán ide került a Takiautó, az Inter-Thermo Kertváros, a Kiliáni Ördögök, a Spartacus 98 FC, a Nagygyimót SE és a Kertváros is. Az A csoportban a Piha SC, a Futrinka Utca, a Combragyöngék-Presztizs, az Erzsébetváros és a Johnson  FC között dőlhet el az első hely, de mint tudjuk, a labda gömbölyű, bármi megtörténhet.

Az A csoport sorsolása ITT!

Az B csoport sorsolása ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!