Mezszépségverseny: Már lehet szavazni a Lombard mezére


2012-04-02 17:21:50  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Sport TV  | 


Mezszépségverseny: Már lehet szavazni a Lombard mezére főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, rendhagyó szépségverseny indított a Sport TV. A Harmadik Félidő futballshow-ja összegyűjtötte az OTP Bank Liga 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti majd el kié a legszebb. A felszerelésbe gyönyörű hölgyek bújtak, így téve még izgalmasabbá és látványosabbá a versengést. A nézőknek öt hete lesz eldönteni, hogy a legszebb hölgyre, vagy a kedvenc mezre szavazzanak inkább. Négy hétig zajlik majd a selejtező, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A Sport TV Facebook oldalán várják a szavazatokat, a Lombard Pápa a DVTK, a Kecskemét, és a Győri ETO dresszével került közös kvartettbe. A mezekről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező mondta el véleményét.
- A Lombard Pápa napsárga mezt választott magának, nem kombinálták semmilyen másik színnel, csak a szponzorok logói vannak rajta, egy nagyon letisztult mezt láthatunk.
A szavazást jelenleg 1245 szavazattal a Diósgyőr vezeti, a Győri ETO 324, a Lombard Pápa 128, a Kecskemét 110 szavazatot gyűjtött össze. Szavazni a vasárnapig lehet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!