Vízilabda: Serdülő bajnoki forduló Pápán


2012-04-02 16:15:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vízilabda: Serdülő bajnoki forduló Pápán főképe

A hatodik fordulóval folytatódott a Várkertfürdőben a serdülő vízilabda bajnokság. Studringer Béla csapata két mérkőzésen szerepelt, előbb Balatonfűzfő, majd Dorog ellen. A forduló nyitómeccsén Balatonfűzfő ellen ugyan 16-8-as vereséget szenvedtek a házigazdák, mégis hozzájuk került a győztesnek járó három pont. Az okokról a csapat edzőjét kérdeztük.
- Az ellenfél soraiban életkoruknál fogva többen is jogosulatlan szerepeltek, ráadásul a sportorvosi engedély sem volt minden esetben rendben. A szabályok értelmében így 5-0-s eredménnyel a PSE-Termál kapja a győztesnek járó három pontot. Ami a játékunkat illeti, nem voltam maradéktalanul elégedett, több hibát is elkövettünk, néhányan rossz felfogásban játszottak, az edzéseken látottak nem minden esetben köszöntek vissza. Időkérés után sikerült rendezni a sorokat, de addigra elment a meccs. A Dorog ellen viszont már esélyesként szálltunk vízbe, átbeszéltünk az előző meccsen történteket, és magabiztos, nagyarányú 27-5-ös győzelmet arattunk.
A pápai csapat ezzel a két győzelemmel a Szombathely és a Nagykanizsa mögé feljött a pontvadászat harmadik helyére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!