Az utolsó percben veszített a Lombard II


2012-04-01 21:51:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az utolsó percben veszített a Lombard II főképe

Móron 100 néző előtt lejátszotta újabb bajnoki mérkőzését a Lombard II. Nagy Mihály alakulata a múlt héthez hasonlóan ismét nagyon fiatal csapattal állt ki, a pápaiak a Markek - Enyingi, Kiss, Tóth M., Tarr - Horváth T., Grőber (Venczel), Fehér - Molnár (Páli), Csepregi, Csermelyi (Király) összetételben szerepeltek. A fiatalok jól kezdték a mérkőzést, és végig partiban voltak a hazai csapattal, sőt a visszajátszó Csermelyi és Csepregi révén a vezetést is megszerezhették volna. A második játékrészben minden ott folytatódott, ahol abbamaradt, de egy védelmi hibát követő szabadrúgásból, a 62. percben Bastovanov találatával megszerezte a vezetést a Fejér megyei alakulat 1-0. Négy perccel a vége előtt Király tört be a 16-oson belülre, akit a móri védők buktattak. A megítélt büntetőt Csepregi értékesítette 1-1. Már-már elkönyvelhették a vendégek az egy pontot, de az utolsó pillanatban, egy buta hibának köszönhetően megítélt szabadrúgásból otthon tartotta a három pontot a piros-fekete gárda.

Móri SE - Lombard Pápa Termál FC II 2-1 (0-0) Gsz: Bastovanov, Petruska ill. Csepregi

Nagy Mihály: Kiváló játékkal kiegyenlítettük az ellenfelünk rutinját, két szabadrúgásból mégis elvesztettük a mérkőzést. Ráadásul a 90.percben egy nagyon buta faultot követtünk el, ami miatt pont nélkül távoztunk.

A Lombard II április 8-án 15:30-tól a Haladás II-t fogadja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!