Bolondok napi jótékonysági horgászverseny


2012-04-01 16:59:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bolondok napi jótékonysági horgászverseny főképe

Évadnyitó horgászversenyt rendeztek ma délelőttől a Malom-tónál. Az évszakhoz képest hideg időben és orkán erejű szélben 22 horgász foglalta el helyét a tóparton, ahol április elseje lévén másfél fordulót rendeztek. A verseny jótékonyt célt is szolgált, hiszen a versenyzők részvételükkel támogathatták a 2012-es portugáliai Klubcsapatok Világbajnokságára készülő Katus - Elekthermax HE csapat tagjait, akik júniusban képviselik Magyarországot a világeseményen. Mint ismert, a Katus Gyula, ifj. Katus Gyula, Marosi László, Liska Zoltán, Kiss Róbert alkotta pápai alakulat a 19 csapatos a sukorói mezőnyben hódította el a bajnoki címet és ezáltal a vb-n való részvétel jogát.
- Egy teljes és egy fél fordulót horgásztunk, hogy minél gyorsabban kelljen halat fogni a „második” körben - mondta Kis Róbert. A nagy szél és a hőmérsékletesés miatt a halak kapókedve jóval elmaradt a megszokottól, ilyenkor finomított szerelékkel érdemes horgászni, tehát vékonyabb zsinórral, minél kisebb horogtűvel. Nagyon köszönjük a szervezők jó szándékát, már szinte biztos, hogy nyáron el tudunk utazni Portugáliába, a szállást már lefoglaltuk, néhány apró részletet kell még tisztázni. A világbajnokságon szerencsére egy európai pályán fogunk pecázni, az elsődleges hal a ponty lesz, ebben talán a nagyobb tapasztalat miatt jók vagyunk.
A versenyen Pánczér Tamás végzett a harmadik helyen, második Döbrönte Péter lett, a verseny győztesének járó vándorserleget Baki György vihette haza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!