Teke: Bajnok az Elmax Vasas!


2012-03-31 20:58:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke: Bajnok az Elmax Vasas! főképe

Az NB I-es tekebajnokság utolsó fordulójában az Elekthermax Vasas hazai pályán búcsúzott a bajnokságtól. Horváth József csapata a bajnokság középmezőnyében tanyázó Péti MTE-t látta vendégül. Az már a korábbi fordulóban eldőlt, hogy a pápaiak végeznek a pontvadászat élén, hiszen Győrött 4-4-es döntetlent értek el, amivel matematikailag is bebiztosították a bajnoki címet. Horváth József játékos-edző elmondta, az első háromba várta csapatát, nehéz szezonon vannak túl, de úgy érzi, megérdemelten kerül aranyérem a nyakukba.
- Szeretnék minden játékosnak gratulálni, nagy eredménynek tartom, hogy a győri és az ajkai csapatot is meg tudtuk előzni. Úgy látom, az NB I-ben szinte egyedüli a mi sorsunk, hiszen sem a mi osztályunkban, sem a Szuperligában nincs olyan csapat, amely ilyen nehéz körülmények között készülne hétről-hétre, mint mi. Fontos megjegyezni, hogy hiába szereztük meg három év után a jogot, hogy a Szuperligában szerepelhessünk, sajnos a panelpálya hiánya miatt nem tudunk a legjobbak között szerepelni. Nehezíti sorsunkat, hogy 2014-től az NB I-ben is kötelezővé teszik ezt a fajta borítást, nem tudjuk mit hoz a jövő. Egyelőre örülünk a bajnoki címnek, köszönjük a szurkolók, a szponzorok, támogatók segítségét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!