A Magyar Speciális Olimpia Szövetség regionális asztalitenisz versenye Pápán


2012-03-31 20:11:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Magyar Speciális Olimpia Szövetség regionális asztalitenisz versenye Pápán főképe

Engedd, hogy győzzek, de ha nem győzhetek, hadd küzdjek bátran!” - ezzel a mottóval rendezték meg a Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében a Magyar Speciális Olimpia Szövetség regionális asztalitenisz versenyét. A megmérettetés, melyen a Balla DSE színeiben tíz pápai indulónak is szoríthattunk, jó alkalom volt a szlovéniai Európa bajnokságra utazó keret valamint a tartalékok felkészülésére is. Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetőjétől megtudtuk, összesen 50-en álltak asztalhoz, és nemcsak az első három helyezett, hanem minden induló díjazásban részesül.
- A regionális versenyek jellemzője, hogy az ország egy-egy területét fedi le, ez jelen esetben az Észak-dunántúli térséget foglalja magában. Tíz helységből jöttek versenyzők, akik kivétel nélkül a szövetség tagjai. A mai nap kvalifikációs versenyekkel indult, ami abból állt, hogy háromszor három percet játszott egy-egy versenyző, ami alapján divíziókba osztottuk őket, a felkészültségük és a sérültségük figyelembe vételével. Pápán nagyon felkészült sportolókkal találkoztam, a Tarczy Iskola pedig ideális helyszín volt a verseny megrendezésére.

Az eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!