Irodát nyitott a Jobbik Pápán


2012-03-30 19:39:58  | cikk: mo  | 


Irodát nyitott a Jobbik Pápán főképe
Négy év után saját irodát nyitott a Jobbik Pápán. A Deák Ferenc utcai Kiss Zoltán-házban működő  új irodát sajtótájékoztató keretében avatta fel Erőss Bulcsú jobbikos önkormányzati képviselő és Ferenczi Gábor, a párt országgyűlési képviselője. Az irodaátadáson részt vettek a párt tagjai is. A mozgalom helyi alapszervezete 2008-ban alakult meg. Erőss Bulcsú elmondta, igyekeznek megfelelő tartalommal megtölteni az irodát és hétfőtől péntekig, egy adott időintervallumban lehetőséget biztosítani a pápaiak számára, hogy problémáikat megoszthassák a Jobbikkal. De nemcsak problémafelvetéseket várnak, hanem észrevételeket, tanácsokat is a Jobbik helyi politikájával kapcsolatban – fogalmazott Erőss Bulcsú. A képviselő elmondta azt is, ezentúl sajtótájékoztatóikat, taggyűléseiket is új irodájukban tartják.
Ferenczi Gábor a sajtótájékoztatón arról számolt be, 2012-ben nem egyedülálló a pápai irodanyitás, hiszen a közelmúltban Dabronyban, Devecserben és Tüskeváron nyílt pártirodájuk, a következő hetekben pedig további három helyen – Várpalotán, Sümegen és Tapolcán – adnak teret az állampolgárok kérdéseinek. Az országgyűlési képviselő hozzátette azt is, a Jobbik kiemelten kezeli azokat a vidéki kistelepüléseket, amelyeken a járási központok kialakítása után esetlegesen csak a Jobbik nyújt majd lehetőséget arra, hogy problémáikat magasabb szintre vigyék. A Jobbik szeretne részt venni ezen települések közösségi életének a szervezésében és abban, hogy az ott élők érezzék, nincsenek magukra hagyva – jelentette ki Ferenczi Gábor.
A politikus érdeklődésünkre elmondta, a 2012-es évben a Jobbik három sarkalatos probléma megvilágítására helyezi a hangsúlyt. Az egyik a termőföldek és az ivóvízkészlet védelme, a második a kistelepülési iskolákat érinti, melyek érdekében tavasszal kampányt is szervez a párt. A harmadik pedig a vasúti szárnyvonalak kérdése, mely ellen minden lehetséges módon tiltakozni fog a Jobbik – emelte ki a politikus. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!