Bene Ferenc: „Senki sem verhetetlen” – szombaton Lombard Pápa – Pécs


2012-03-30 16:15:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bene Ferenc: „Senki sem verhetetlen” – szombaton Lombard Pápa – Pécs  főképe

Újabb nehéz találkozó vár a Lombard Pápára, hiszen szombaton 17 órától a tabella hetedik helyén álló Pécs látogat a Perutz Stadionba. Mészáros Ferenc csapata felemás tavaszon van ezidáig túl, döntetlent játszottak a Zalaegerszeggel és az Újpesttel, kikaptak a Ferencvárostól és a Videotontól, a Kecskemétet viszont idegenben két vállra fektették. A mecsekiek keretéhez visszatért Scsepanovics és Bajzát Péter, akik letöltötték eltiltásukat, és Zeljkovics is visszatért sérüléséből. Mészáros Ferenc nehéz 90 percre számít.
- Bene Ferenc kollégám jól összerakta a Lombard csapatát, nagyon komolyan vesszük ellenfelünket. Tény, nekik több a veszíteni valójuk, de ettől még nekünk is legalább annyira kell hajtanunk, mint nekik. Nagyon örülök annak, hogy Bajzát Péter eltiltása lejárt, az ő góljaira nagy szükségünk lehet. Még nem tudom, hogy a kihagyást követően kezdőként számítok-e rá, de valószínűleg mindenképpen pályára küldöm.
Bene Ferenc csapatának is égető szüksége lenne pontokra, a mieink egy hazai győzelemmel menekülnének a kiesőzónából, a pápaiak mestere pihentette kulcsembereit a keddi Ligakupa mérkőzésen, ami remélhetőleg a pályán is tetten érhető lesz.
- A debreceni eredmények többet kell jelentenie egy pontnál, az ottani siker - remélem - megacélozta a csapat tartását. Az ősszel jól szereplő, mostanában kissé hullámzó teljesítményt nyújtó Pécs idegenben is képes jó teljesítményre, ezért nem árt az óvatosság. Meg kell találnunk a helyes arányt a támadás és a védekezés között. Mi Debrecenben is felvállaltuk az időnkénti bátor támadójátékot, itthon a közönségünk megalkuvás nélküli harcmodort vár el tőlünk. A magyar mezőnyben senki sem verhetetlen, hiába választja el kilenc helyezés és 13 pont a két csapatot.

OTP Bank Liga, 22. forduló
Lombard Pápa Termál FC - PMFC-Matias

Pápa, Perutz Stadion, 17.00. V.: Kassai Viktor (Kispál Róbert, Ring György)

A várható összeállítások:
Lombard: Szűcs L. - Nagy S., Rodenbücher, Balogh B., Németh M. - Horváth L., Gyömbér, Arsic - Lovrencsics, Csermelyi, Szilágyi.

PMFC-MATIAS: Dibusz - Simonfalvi, Causic, Lantos, Markovics - Demjén, Regedei, Scsepanovics, Nagy O. - Bajzát, Andorka

(Az nb1.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!