Mezszépségversenyt rendez a Sport Televízió


2012-03-28 10:56:35  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Sport Tv  | 


Mezszépségversenyt rendez a Sport Televízió főképe
Rendhagyó szépségverseny indul a Harmadik Félidőben. A Sport2 futballshow-ja ugyanis összegyűjti az OTP Bank Liga 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti majd el kié a legszebb. A felszerelésbe gyönyörű hölgyek bújtak, így téve még izgalmasabbá és látványosabbá a versengést. Április elsejétől a Harmadik Félidő öt héten át keresi a bajnokság legszebb mezét, legdivatosabb szerelésbe bújtatott csapatát. A csapatok dresszéről Herczeg Zoltán, ismert stylist és divattervező mondja majd el őszintén véleményét a Harmadik Félidőben. Azt már előre elárulta, hogy az anyagok minősége kifogástalan, de kritikusan szemlézi majd a felszerelést. A nézőknek öt hete lesz eldönteni, hogy a legszebb hölgyre, vagy a kedvenc mezre szavazzanak inkább. Négy hétig zajlik majd a selejtező, ahol a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatják ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A szavazatokat az április elsejei Harmadik Félidőtől várják a Sport TV Facebook oldalán, értelemszerűen a Lombard Pápa mezére és a dresszt viselő hölgyre is várják a voksokat.

(Sport TV)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!