Megkezdődött a Spartacus pálya felújítása


2012-03-23 16:51:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdődött a Spartacus pálya felújítása főképe

2011 szeptemberében számoltunk be arról, hogy Pápa Város Önkormányzata a Belügyminisztérium által meghirdetett önkormányzati feladatellátást segítő támogatások kategóriájában sikeresen pályázott, és a befolyt 14 millió 645 ezer forintos összegből a Munkácsy Iskola Sporttelepének felújítását tervezi. Az iskolai és utánpótlás sport infrastruktúra-fejlesztés, felújítás alcímen benyújtott pályázatból a műfüves pálya melletti két salakos pályát alakítják át. A munkálatok elkezdődtek, a részletekről Molnár István városfejlesztési osztályvezetőt kérdeztük.
- A kivitelezési munkák március 20-án kezdődtek, a munkák során a két salakos kézilabda pálya felújítását tervezzük szivárgóval, pótoljuk a szegélyköveket, négy új kézilabda kaput, két labdafogó hálót állítunk fel, és 24 fényvetőt telepítünk. A munkálatok során a pályázati előírásoknak megfelelően kilenc közfoglalkoztatottat alkalmazunk.

A beruházás a tervek szerint legkésőbb 2012. július 31-éig befejeződik.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!